REFERENTIES

Een prettige facilitaire partner die meedenkt.

Gerard Reijnders Schilderwerken

Flexibel en betrouwbaar.

De Hypotheker Venray

Het is elke ochtend weer brandschoon.

Montair Process Technology

Service voor bedrijven ontzorgt.

Orthodontistenpraktijk Venray

SVB werkt al jaren voor ons en dat naar volle tevredenheid.

Twan Christians

Service voor Bedrijven levert een totaal plaatje

Knooppunt

Prettig professionele en flexibele club mensen

Vakgarage Gommans & de Wit

Vriendelijk, vakkundig en correct personeel.

’t Zorghuus Ysselsteyn

“Service voor Bedrijven is de organisatie voor een persoonlijke benadering, met zeer bekwame en goed opgeleide medewerkers. Het prettige is dat zij werken met producten die écht milieuvriendelijk zijn. Service voor Bedrijven is aan te bevelen voor resultaatgerichte schoonmaak en onderhoud.”
– Gerard Reijnders

“Een aantal jaren geleden kwam ik in contact met Service voor Bedrijven. Ze gaven aan dat ze oog hebben voor detail. Hierna ben ik met ze in zee gegaan, en ze hebben de belofte waargemaakt. Ons pand is altijd netjes en fris en ook op de plekken waar gemakkelijk wat blijft liggen. Ze communiceren altijd goed met je wanneer er dingen anders gaan dan gepland. Kortom ze zijn duidelijk en maken waar wat ze gezegd hebben.”
– Jurriën Jacobsen

“Ruim 3 jaar geleden werd ons verbouwde bedrijfspand opgeleverd; sindsdien maken wij gebruik van de diensten van Service voor Bedrijven. De communicatie verloopt prettig en extra’s kunnen in overleg altijd uitgevoerd worden. Ons bedrijfspand ziet er dankzij de medewerkers van Service voor Bedrijven nog altijd als nieuw uit!”

“Service voor Bedrijven is een klein bedrijf wat wordt gerund met “ passie” voor hun vak. Het is niet zo maar een schoonmaakbedrijf, het is een schoonmaakbedrijf met passie! En dat voel je. Als klant ben je geen nummer, jij krijgt de persoonlijke aandacht die je nodig hebt. Als klant krijg je een vaste schoonmaakster. Dat is heerlijk. Zij weet waar accenten gelegd moeten worden. Zij kent het pand en de klant van A tot Z. Bij bijzondere problemen is de afstand heel klein, zaken worden doorgesproken en het probleem is snel opgelost. De schoonmaakwereld is volop in beweging. Zij strijden mee. Af en toe worden nieuwe middeltjes of machines getest. Ik vind het fijn om te merken dat zij hun best doen om mee te gaan met de tijd.”
– Johanna Maertens

“Service voor Bedrijven werkt al jaren voor ons en dat naar volle tevredenheid. Ze werken zelfstandig, nemen verantwoording en communiceren goed met onze eigen mensen. Als er eventuele op- of aanmerkingen zijn, dan worden deze direct opgepakt in een persoonlijk gesprek en direct opgelost. Al met al zijn wij goed tevreden!”
– Twan Christians

“Service voor Bedrijven zorgt voor de schoonmaak van Knooppunt-Centrum voor gezondheid. Wij zijn niet alleen tevreden over de schoonmaakwerkzaamheden en glasbewassing, maar wij zijn tevreden over het totaal plaatje. Zaken worden direct opgepakt, extra werkzaamheden… geen probleem, prettige communicatie, milieu vriendelijke producten, vaste interieurverzorgster, kortom voor ons geen ander meer dan service voor bedrijven.  ”
– Lea van Hek

gommans

“Al jaren werken wij samen met Service voor bedrijven. De mensen zijn professioneel, flexibel en gaan zelfs zover dat ze het verlengstuk zijn van ons bedrijf. Onze klanten verwachten vaak niet zo’n mooi schone omgeving als ze een garagebedrijf binnenstappen”
– Martijn Berende

tzorghuus
“Service voor Bedrijven is een bedrijf met een persoonlijke benadering, met zeer bekwame, goed opgeleide en vooral vriendelijke medewerkers.  Service voor Bedrijven is onder andere aan te bevelen om het gebied van het ramenwassen. Service voor bedrijven zorgt voor resultaatgerichte schoonmaak en dat met vriendelijk en netjes personeel, wat wil je nog meer?.”
– Ruud Janssen

PARTNERS