thea_cartoon

 ONZE DIENSTEN

GLASBEWASSING

Uw ramen worden afgenomen met speciaal schoonmaakmiddel dat vuil verwijdert en het glas intensief reinigt.  Bij het onderhouden van uw ramen komt veel meer kijken dan alleen het afnemen van het glas. Ook uw kozijn-omringend lijstwerk en de randen en richels daaromheen worden afgenomen. Naast deze onderhoudsbeurt kunt u uw kunststof of aluminium kozijnen ook laten reinigen met milieuvriendelijke conserveringsmiddelen.

REGULIERE SCHOONMAAK

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf een frisse uitstraling krijgt en ook houdt. U en uw collega’s zullen voortaan werken in een prettige en schone werk omgeving door onze vakkundige schoonmaak werkzaamheden. Als wij zijn geweest heeft u binnen nog een frissere lucht dan buiten! Wie had dat ooit gedacht..

VLOERREINIGING EN ONDERHOUD

De vloerbedekking van uw bedrijf wordt uiteraard bijgehouden tijdens de reguliere schoonmaak. Toch ontstaan er in de loop der jaren vlekken en gebruikerssporen. Je kunt vooral op plaatsen waar veel gelopen wordt, de vloer vuiler zien worden. Naast het feit dat de vloer er onverzorgder uit gaat zien, gaan er ook veel micro-organismen en bacteriën inzitten die niet goed zijn voor onze gezondheid. Ons advies is daarom om één keer in de drie/vier jaar uw vloer grondig door ons te laten reinigen.

WERKWIJZE

Wij hechten veel waarde aan kwalitatief uitstekende dienstverlening. Een goede en open communicatie met u als opdrachtgever vinden wij daarom ook erg belangrijk. Korte lijntjes, daar houden we van. Allereerst brengen wij uw verwachtingen goed in kaart na een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u op locatie. Elke opdrachtgever heeft een andere beleving van kwaliteit en wij zijn u graag optimaal van dienst om de kwaliteit te leveren die u wenst. Vervolgens maken wij een vrijblijvende offerte op maat welke we graag samen bespreken bij u of bij ons op kantoor, net wat u het beste schikt. Bij calamiteiten kunt u ons altijd bellen en zullen we in overleg met u tot een juiste en snelle oplossing komen. Ook dát is Service voor Bedrijven.

wist je dat…

… De algemene hygiëne invloed heeft op de gezondheid van jouw personeel?

…Goed onderhoud de levensduur van de ramen en kozijnen verlengt?

…specialistisch onderhoud de levensduur van jouw vloer verlengt?

NEEM CONTACT MET ONS OP